Dutch ID monitor

Dutch ID monitor

Je hebt 0% van deze vragenlijst ingevuld
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in je browser. Hierdoor kun je mogelijk niet alle vragen in deze vragenlijst beantwoorden. Kijk de instellingen van je browser na.

Dutch ID monitor 2023

Jouw ervaring over het gebruik van reisdocumenten

Voorbeeld foto van de het nederlandse paspoort

Om de reisdocumenten gebruiksvriendelijk te houden, horen we graag waar je als controleur tegenaan loopt. En ook wat de ervaring is van mensen die hun paspoort of identiteitskaart gebruiken om zich te identificeren.

Met de ID-monitor blijven we hiervan voortdurend op de hoogte. Zo kunnen we de reisdocumenten en processen blijven verbeteren.

Jouw ervaring is daarbij van cruciaal belang! Bedankt dat je de tijd wilt nemen om deze monitor – anoniem- in te vullen en suggesties te doen.

In deze monitor beantwoord je vragen over concrete situaties die je hebt meegemaakt en over de controle op echtheidskenmerken op reisdocumenten.

Samen houden we reisdocumenten gebruiksvriendelijk en veilig!

Dank voor je medewerking!


Algemeen Directeur Rijksdienst voor Identiteitsgegevens

 

Het invullen van de ID-monitor van de Rijksdienst voor Identiteitsgegevens (RvIG) gebeurt volledig anoniem. Zowel voor controleurs als voor mensen die reisdocumenten gebruiken. Dat betekent dat RvIG je persoonsgegevens niet verwerkt als je de monitor invult. Behalve als je zelf je gegevens in een antwoordveld op een open vraag invult. Wij raden aan om dit niet te doen. Als dit toch gebeurt, dan zullen we ze direct verwijderen en niet verder gebruiken. Om verbeteringen in de monitor door te voeren, verzamelen we alleen anonieme statistische gegevens. Deze zijn niet terug te leiden tot degene die de monitor invult. Ook je IP-adres wordt niet door ons verwerkt.